Uncategorized

Coaching på filmproduktioner

I erhvervslivet er styring som coach en nødvendighed ikke kun for succes, men også for overlevelse. Virksomheds-coaching handler om at hjælpe medarbejdere med at blive mere effektive – og støtte og involvere medarbejdere i processen. Coaching påvirker medarbejdernes tilpasningsevne, produktivitet og fastholdelse. Det hjælper med at udnytte tiden bedre.

Definitionen af coaching i en forretningsmæssig sammenhæng har de to følgende aspekter:

  • Coaching er en tilgang til ledelse – hvordan man udfører rollen som manager.
  • Coaching er et sæt færdigheder til styring af medarbejdernes præstation for at levere resultater.

Filmsets, produktion og coaching

Samme aspekter, som nævnt i introen, gælder også i store movie enterprises, som Warner Brothers, Disney såvel som på produktionen/sættet. Der bliver arbejder i mange mange mange timer i streg, det er hårdt for skuespillere, directoren, kamerafolk, lydfolk, stuntfolk, samt alle de andre mennesker der deltager på disse produktioner.

Derfor spiller en virksomheds coach og coaches med speciale i dette en stor rolle, når man skal levere topkvalitets præstationer efter at have arbejdet 14 timer i døgnet i 2-3 uger i træk, da film produktioner har stramme deadlines.

Det er her coachen kommer ind i billedet. Det er hans job at give disse mennesker de korrekte remedier til at opretholde hovedet højt, selvtilliden, gejsten, modet og ikke mindst tungen lige i munden.

At være virksomhedskonsulent & coach (som Ulrichsoegaard.dk) betyder, at man ser og nærmer sig managerens rolle som leder – en, der udfordrer og udvikler folks evner for at opnå de bedste præstationsresultater og fungere så selvforsynende som muligt.

Uanset om det er en filmproduktion eller en almindelig virksomhed – så er det altid brug for en virksomhedskonsulent & coach for at guide organisationen i den rigtig retning, så de kan bruge det kort de er blevet delt til at opnå succes. Vejen kan være lang, men er vente tiden værd.