Film

Del filmoplevelsen med den rette

At se film sammen med andre kan ofte være en helt fantastisk måde at tilbringe lidt tid sammen, uden at det nødvendigvis kræver en hel masse af én.

Når man har haft en lang og travl hverdag på arbejdet, så har man ofte bare lyst til at smække benene op på stuebordet og hænge foran fjernsynet. Når du alligevel har brug for at slappe lidt af med en god film, hvorfor så ikke dele oplevelsen og afslapningen sammen med nogen?

Få gode råd her til hvem du bør dele din filmoplevelse med og hvad du kan gøre for at gøre den endnu bedre.

Komedie og action til vennerne

Hvis du har brug for et godt grin, så ring da lige efter vennerne og inviter dem på en omgang popcorn. En god komedie film bliver kun endnu bedre af, at du kan dele de gode grin med nogen. Ofte kommer du til at grine meget højere end du normalt ville, når dine venner ligger flade af grin ved siden af dig. Og så får I jer også nogle gode grin, når en eller anden blandt jer uundgåeligt begynder at grynte på et eller andet tidspunkt.

En god actionfilm kan også lige være sagen og sammen kan ifølge helten, imens han klarer sig igennem de hårde strabadser og til sidst redder hele verdenen i sidste øjeblik. Beundre de flotte eksplosioner og vilde skuddueller sammen, imens I gnasker på popcorn og drikker sodavand.

Romance og gys til kæresten

Når man er sammen med kæresten, så er det nogle lidt andre film der skal til. Hvis man især håber på en lidt romantisk udkom af aftenen, så kan en god omgang gys være en god ide at sætte på. Så kan I sidde under dynen, imens I bruger filmen som påskud på at putte lidt op af hinanden.

Eller måske du har lyst til at glæde kæresten ved at sætte hendes yndlings romantiske film på? Server med lidt rødvin og gode smørbelagt popcorn til. Det ville med garanti sætte jer begge i den rette romantiske stemning.

Film som baggrundsstøj

Der findes naturligvis også den slags film, som mere fungerer som baggrundsstøj end som en egentlig biografisk oplevelse. Vi filmelskere er blevet så forvænte med fantastiske film, der udkommer hvert år. Samtidig har de fleste af os set så mange film efterhånden, at vi hurtigt kan miste interessen, når plottene begynder at ligne hinanden for meget.

Men derfor kan sådan nogle film alligevel være gode. Mange nyder for eksempel at have lidt stemmer i baggrunden, imens de går og gør rent eller laver mad. Andre kan godt lide at have det i baggrunden, når de alligevel ligger og hygger sig lidt for sig selv med lidt erotisk legetøj.

Selvom en forudsigelig film kan være dårlig, når du gerne vil have dig en god filmoplevelse, så betyder det ikke, at det ikke kan bruges til noget. Alting har sin plads og funktion – det gælder selv de lidt mere kedsommelige film.